Bethesda új open world játéka
  • lwb
    Ezt hallottam egyébként már a FO76 után is, hogy a Skyrim miatt fogyott ilyen jól és sokan csalódtak benne, soha többet nem fognak jól eladni stb. Aztán SF-nél mégis rekordot döntöttek. Egyébként a SF nem rossz játék, csak nem Skyrim in space, amit sokan vártak tőle vagy Fallout in space. A procgen tartalom sem új Bethesda játéknál, aki még emlékszik a Daggerfallra, az pontosan tudja, hogy nem először nyúlt ehhez a Bethesda (sőt, az Arenaban is volt procgen dungeon nem kevés). Igazából a Morrowind volt az első játékuk, ahol kézzel készített tartalom volt csak a játékban végig.
    Ha valaki úgy kezeli a játékot, ahogy kell és nem Skyrimet vár tőle, az simán kap 40-50 óra eredeti játékmenetet, ami nem rossz arány ma egy AAA játéknál szerintem.

A SS eladási adatainál azt azért vegyük figyelembe, hogy 1. akik az early access miatt megvették a SF deluxe izét előre, azok eleve megkapták ingyen (ők az eladási számokban nem lesznek benne), 2. pont ezért egy eléggé megúszós, gyenge DLC lett belőle.

Én most lefogadom bármire, hogy a TES6 előrendelései és eladási adatai rá fognak verni a SF-re is simán. Sőt, a PS5-ös megjelenés is óriási bevételeket fog hozni a Bethesdának ismét.