Bethesda új open world játéka
  • lwb
    Kettő új fegyvert találtam, de egyik se jobb annál, amim volt (mondjuk egy laser spec karakterrel mentem és az orionomnál sokkal jobb abban a kategóriában sajnos nincs). Űrruhából találtam jobbat, de igazából elég harmatos az új tartalom. Ami szintén furcsa volt, hogy semmi új játékmechanikát nem hoz be a játék. Ez egy Bethesda expansionnél nem a szokásos dolog. Skyrimnél a Dawnguard ugye a vámpírmechanikát hozta be, a Dragonborn a fekete könyvekből a spéci képességeket. De még FO4-ben is volt valami extra: pl. far harbornál a tower defense minigame vagy a nuka worldnél a vidámparki játékok (és nyeremények)- Itt nincs semmi új, se új hajó, se új companion, se új játékmechanika. A kocsit korábbi patch hozta és nem is igazán jó pont erre a dlc-re, mert a bolygó, ahol a játék nagy része játszódik nem olyan táj, ahol annyira jó dolog vezetni, sokszor érdemesebb inkább gyalog menni a POI-khoz.

Nekem úgy tűnik, hogy az egyik dev ott nagyon szerelmes lett a Va'ruun izékbe és akart egy szerelmeslevelet írni az egész csapatnak. Ez lett a játék. Ezért az alacsony pontok. Mert egy nagyon specifikus rétegnek készült és akinek ez unalmas, annak a dlc is unalmas lesz. Teljes árat nem ér meg, azt most legszögezem. 6-7/10 kb.

Egy másik népszerű koncepció (amit én is osztok), hogy ez a dlc ugye benne volt a deluxe kiadás árában, amit a keménymag amúgy is már előre megvett. Akkor meg minek törni magukat, ha már el lett adva előtte az egész.