• Nagydög
    #81
    Ezek sincsenek összhangban vagy pedig nem az emberi faj köreiben.


    Na varja', varja! Ha az emberi fajra kulon szabalyok vonatkoznak, mint a termeszet tobbi reszere, akkor azokat honnan tudjuk? Ha a rajtunk kivulallo termeszet nem szamit referencianak, akkor definicio szerint minden , amit az emberek csinalnak, az az emberek szamara termeszetes.

    A nyolc évesen gyereket szülő lánykák talán kivétel, azokon a földrajzi területeken, ahol 30-35 év a várható élettartam, ott sajnos ez ugyanazokat az arányokat adja ki, mint mifelénk, ahol 70-90 év.

    Sz'al ezeket a termeszeti torvenyeket es termeszetesseget szimplan a korulmenyek modositjak?

    "verfertozes, kannibalizmus" az elsőt a természet megbosszulja, a másodikat a társadalom kiveti. Ez a kettő egyik sem természetes dolog, ezek ugyanúgy természetellenesek.


    Az elsot talan a kulonbozo europai uralkodohazaknak kellene elmeselned(meg manapsag is legalis a vilag egy meglepoen nagy reszen, amennyiben a felek felnottek), a masodikat meg azoknak a tarsadalmaknak, ahol nem csak hogy normalis volt, de a tisztelet adas formaja is az elfogyasztottal szemben.

    Ha most azt mondod, hogy nekik/akkor termeszetes, nekunk/most meg nem, akkor valahogy ki kene deritenunk, mikor es hogy valtozik ez meg, meg azt is, miert is nevezzuk termeszetesnek/torvenyszerunek, ha csak ugy megvaltozhat.