• defiant9
    #66
    "Ha már itt tartunk, jó hogy említetted"
    Helyes. Tehát nem tudtad megvédeni a "félrediagnosztizálás" szempontjából a terület speciális mivoltát.

    "mindennemű nemiséget érintő orvosi beavatkozásnak életfogytiglani szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekménynek kell minősülnie"
    Amit így semmiféle okra nem tudtad visszavezetni, ez egy üres vágyállom bemondásod, és nettó hülyeség.
    A nem szándékos hibázásokat nem szokás életfogyt.-al fenyegetni.

    "nemzet fennmaradásának szempontjából komoly érdek"
    Amivel szemben áll az hogy mindenki saját döntése hogy vállal-e gyereket. Ameddig nem tudod levezetni hogy ezen jog nem létezik vagy van nála erősebb, addig továbbra is csak a vágyaidat sorolod.
    Ahogy mondtam a témának a demográfiai változásokra minimális a hatása, pl. nálunk sem ezen okból vállalnak kevesebb gyereket az emberek (régi folyamat ez). Azonban jól láthatóan ezen ténnyel sem sem tudsz mást kezdeni minthogy ignorálod, és mellé a bolhából próbálsz elefántot fújni.

    "az álszent liberalista és kirakatzöld mézesmadzagintézkedések mögé bújtatott aljas globalista ámokfutást"
    Ez konteózás. Zéró konkrétum nélküli üres fröcsögés. A globalizáció valós jelenség, ennek eredménye a jólét amiben ma élünk, nem kötelező, ki lehet belőle maradni és úgy élni mint Észak-Korea.

    "fiatalkorban"
    Ami a valóságban = felnőtt korban. A kérdéses eljárások az orvostudomány aktuális eredményein alapulnak, ebben így te nem vagy megmondóember akkor is ha az a protokoll amire jutnak azt nem tartod helyesnek. A politikának ott jut szerep amikor pl. az embrió/magzat és az anya egyéni "érdeke" ütközik egymással, ezek közt nehéz abszolút igazságot tenni, de itt ugye nem erről a helyzetről van szó.