• defiant9
    #101
    1. Valóban nem tudtam, nem az a gond hogy kiegészíted a válaszod magyarázattal hanem az hogy nem teszed meg, hanem csak maszatolsz

    2. Mellébeszélés, elterelődés újra. A lényeg az hogy nem csak azon szikra irány létezik amit te vizionálsz. Ezzel pedig láthatóan nem tudsz mit kezdeni.

    3. Valahol igen, a feszültség úgy is csökkenhető hogy nem mész oda, nem nézel oda, nem piszkálod.
    "nem lenne rám hatással az sem"
    Próbálj ne elterelődni. Tehát a jelenben és a jövőben konkrétan milyen hatással vannak rád a nemváltó műtétek amik zavarnak.

    "potenciális konfliktusoknak kellő időben elébe megyünk"
    Te tényleg olyan ostoba vagy hogy hiába írom le 22x hogy az is konfliktusforrás ha nem engeded valakinek hogy azt tegye amit szeretne?
    Tehát valakit az frusztrál hogy olyan testben kell élnie ami nem egyezik a nemi identitásával. Mi erre a problémára a megoldásod? (ha nem oldod fel a feszültséget akkor könnyen lehet hogy öngyilkos lesz, mert nem tud így élni)

    4. Akkor ne tűrd el, a döntés a tiéd. Nekem jogomban áll minősítgetni a hülyeségeidet.

    5.1. " mert azok egészségre fokozottan ártalmasok"
    Tehát összegezve elfogadod hogy az egészségre ártalmas anyagokat kibocsájtó járművek 2035 után is forgalomba kerüljenek, noha létezik a tiszta elektromos alternatíva. Ez lenne az általad jónak tartott végállapot? Elfogadnál-e későbbi kivezetési céldátumot, mondjuk 2035-2050 között?

    5.2. Megismétlem a kérdést amire nem válaszoltál ismét: Támogatod-e a EU, USA, Kína azon megfogalmazott céljának elérését hogy 2050-2060-re klímasemleges gazdasággal +x.x C-nél állítsa meg a globális felmelegedést?

    6. Kérem a konkrét adatot. Tehát azt kellene bizonyítanod hogy a Fidesz szavazói az iskolázottabbak és a bemutatott _utólagos_ statisztika nagymértékű hibát tartalmaz.

    "Szerinted mit csinálok végig?"
    Mellébeszélsz, mantrázol, kerülöd a számodra kínos témákat.