• defiant9
    #15
    "Az olcso vagy kvazi ingyenes energia biztositasa viszont nem celja a globalista nagytokseknek."
    Nettó hülyeség. Sokan szeretnének olcsó atomerőművet(vagy napelem farmot) építeni csak nem tud senki, úgyhogy ezen ok miatt pl. már atomerőmű projektek is elmaradnak. A relatíve szűk szénhidrogén termelő ország/céggel szemben ott van a sok energiafogyasztó/importáló cég/ország aki abban érdekelt hogy olcsó legyen az erőforrás a működéséhez (hiszen ezzel saját mutatói javulnak). Csak hát sem az USA, Kína, EU, stb. országok legjobb tudósai sem tudnak működő alternatívát felmutatni annak ellenére hogy komoly pénzek mennek el R&D vonalon. Úgyhogy ez egy újabb kvp-s konteó, ami szokás szerint csak a kinyilatkoztatás szintjén megreked.

    "Ez a logika azert veszelyes,"
    Az alternatív logika miszerint legyen még nagyobb mindenki ökológia lábnyoma pedig garantáltan veszélyes. El kell fogadni hogy a bolygó erőforrásai végesek, ha többen osztozunk rajta akkor pl. kevesebb bioszférából elvett terület jut egy emberre. Éppen az lenne veszélyes ha ennek ellentetjét propagálnánk. Persze nyugodtan leírhatod a megoldásod amiben nincsenek emeletes házak és nem is favelában nyomorog 8 milliárd ember. Halljuk hát!

    "Write only modban nehez olvasni:"
    Többször kértem hogy konkrétan idézd be az állítólagos elszólást mire bizonyítékként hivatkoztál. Write only módban mantrázással továbbra sem mész sokra.