• lammaer
    #49
    "oroszoknak nem hiányzik hogy még Ukrajna is rá irányított NATO rakétákkal vegye körbe. Olyan mintha a szomszédom 0-24be csőre töltött puskát akarna tartani rám (a többi "szomszédom" mellett mint Balti államok, USA, stb.). "

    Ez a putyini narrativa, te meg megetted.

    Most pedig vedd elő a guglit, és nézz már utána, hogy hány NATO tagállamból irányulnak rakéták Oroszország területére. Nem kell messzire menni, mi mint NATO tagállam, vajon mi az istennel fenyegetjük oroszországot? Vagy a románok, szlovákok, lengyelek vagy bárki más a környéken.

    Ez a egy bődületes ostobaság, hogyha egy ország NATO tag lesz, akkor hirtelen telerakják oroszországra irányított ballisztikus rakétákkal meg atomfegyverekkel. Eleve ott kezdődik, ha a csapásmérő fegyvereket nem kell a szomszédba telepíteni, több 1000 km-es hatótávolságuk van.

    Az a fenyegetés amire ő gondol, az egy elavult doktrina, a határon felsorakoztatott sok tank meg katona, ami látjuk hogy "remekül" működik. Nincs már ilyen hogy ütközőállamok meg hasonlók - pl az hogy neki ott van Beloruszia közte meg az agressziv NATO országok között nem állít meg semmiféle rakétacsapást amitől úgy retteg a marhája.