• kvp
    #19
    "Ezt a háborút meg kell nyerni az oroszoknak bármi áron, talán akkor kap a nyugati világ egy jó alapos kijózanító pofont, rájuk fér."

    Nem tudjak. akarhogy probalkoznak, akkor sem. A nyugatnak boven ra penze, hogy meg akar 10 evig vagy addig amig Putyin el, addig elhuzza a haborut. A cel nem a gyors ukran gyozelem, hanem Oroszorszag legyengitese. Mondjuk ez eppen nem annyira mukodik, de varhatoan Europat kepesek lesznek annyira meggyengiteni, hogy a legtobb ember szamara mar csak az Europai Egyesult Allamok tamogatasa jelenthessen kiutat a csodbol. Azt pedig mar sokkal konnyebb lesz iranyitani, tovabba sokkal lelkesebben csatalkozik egy vilagallamhoz mint a meg itt-ott meglevo europai nemzetallamok. Az ukranok feladata ebben a jatszmaban az, hogy a kovetkezo idoben a harcosokat biztositsak a frontra es az olcso munkaerot nyugaton. Ha vegul gyoznek is, csak az USA gyarmata lehetnek, Europa tobbi reszevel egyutt. Persze csak akkor gyozhetnek, ha globalistak vegul Oroszorszagot is be tudjak valahogy nyomni a nemzetallam mentes globalis rendszerbe. Nagy valoszinuseg szerint ket nagy vesztes lesz, az orosz es az ukran nep.

    A nemzetkozi sajto pedig pont azt mondja, amit elvarnak tole. Ettol ugyan radikalizalt lesz a nyugati tarsadalom is, de nem fognak radikalis nemzeti vezetoket valasztani, sot meg konzervativokat sem. Ebben a kornyezetben csak a globalista, az USA parancsait mindig azonnal vegrehajto vezetok kerulhetnek kormanyzai pozicioba es ezt a sajto is meg fogja erositeni. Tehat a nemzetkozi felhaborodast a globalizmus terjesztesenek szolgalataba tudjak allitani. Meg az ukran szelsojobbos radikalisok is jo radikalisok, hiszen a globalizmust tamogatjak. A rossz radikalisok pedig azok akik a nemzetallamokat. A besorolas mar regen nem poltikai alapu, hanem a vilaggazdasagi huseg kerdese.