• end3
    #4
    Putin nem hisz semmit. Az orosz érdekekért dolgozik. Mivel a DS-el szemben álló, alakuló ellenérdekű tömb, - amelynek része lehet, - adott esetben, - gazdaságilag is simán lenyomja a nyugatot. (A következő 10-20 év gazdasági termelését illetően, a tankokba semmi szükség az ABS-re, katalizátorra. Az irányzék kérdését is megoldja az ehhez jó érzékkel, tapasztalatokkal rendelkező "ász" pilóta, lövész.

    Kicsit furcsa lehet a mai fiatal, elkényelmesedett generációnak, az hogy manuálisan, "tapicskolás" nélkül kell feladatokat megoldani, de az orosz vidékeken ennek eddig is meg volt a hagyománya.

    A "funkcionalitás a központban" az "egyes ember nem számít" kicsit más filozófia. (Nem gyenge karaktereknek való életmód.)

    De a katalizátorok és ABS mellet is halnak az utakon, a "fényes nyugaton" emberek nap-mint nap. Az elektronika, a szoftverek minden határon túli beépítése a gépjárművekbe, eszközökbe, egyre kevésbé szolgálja a valós funkciókat és az azokat használó embert, és gyakorlatilag kiszolgáltatottá, "kézivezéreltté" teszi az emberiség nyugaton élő részét az alakuló központosított tőke-világhatalomnak.

    Az oroszok (legalább is az elit egy része,) a háborúval jelenleg erre kívánnak nemet mondani. - Mert szép lenne a világ együttműködése az emberiség szebb jövőjét illetően, de őket nyugatról, - az utóbbi 10 évben, - ebből egyre inkább ki kívánták hagyni.

    Pedig ők készségesen szállították volna a nyersanyagokat a nyugat "további tökéletesedéséhez", működtek volna együtt a legkülönbözőbb világméretű projektekben. Nyilván a kölcsönös előnyök alapján.

    De ez az aktuál-birodalomnak nem tetszett, mert kevés volt a hasznuk rajta. Többre vágytak. Most megkaphatják, ha elég tökösek hozzá. - Vagy nem. (Az emberiség globalizációja most egy időre megakad, és a világon sokfelé vannak, lesznek nagy ébredések.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2022.05.20. 07:55:18