• AcsMarci
    #5
    "Épp azért hiába várod hogy fejlődjön a technológia, nem fognak rá áttérni mert nem arra való, hogy hatékony fizetési alternatíva legyen hanem arra hogy barmok szerencsejátékozzanak."
    Ha a hülyékkel számolunk, akkor ugyan ezen az elven a különböző valuták/devizák és a részvények is életképtelenek és arra vannak, hogy a "barmok szerencsejátékozzanak". De nem arra van, mint ahogy a bitcoin sem. Attól, hogy sok hülye is beszállt, még a dolog nem hülyeség. Ugyan ezek az emberek bármibe befektetik a pénzüket, ami nagy hozamot ígér. Nem véletlen, hogy annyi pilóta/piramis játék van és nem véletlen, hogy a csalók milliárdokat tudnak szakítani ezekkel, de erről nem a technológia, a részvények vagy más FOGALMAK tehetnek, hanem a hülye és lusta emberek.
    Nekem is vannak kriptó befektetéseim, csak BTC és vannak részvényeim is. Gazdag nem leszek belőle, mert 0.5-2%-t hozok a nagy tételeken, néha kisebb összegezőekkel kockázatosabbakat is bevállalok (10-20 ezrekről van szó), de évek óta követem őket folyamatosan. Minden nap nézem a híreket, utánaolvasok, számolok és úgy kereskedem.
    "kriptofanok 99%-a önti magából a bs-et" Az az 1%, a többi nem önt magából semmit, a 90% úgy van vele, mint a részvény opciókkal, megtartja magának, maximum szűk körben beszéli meg az ismerőseivel, mert tudja, hogy minél többen tudnak valamit, az a tudás annál kevesebbet ér. Mindenig mindenhol az az 1% a leghangosabb, aki annyira ért hozzá, mint a félkarú rablóhoz.