• bdzsana
    #4
    "Nem feltétlenül kellene elhagyni a POW-t, a túlbányászás ellen elméletben létezik megoldás, csak nem csinálják, mert a csicska bányászok nem fogadnák el. Ha máshogy nem megy tényleg POS-ra kell váltani. Ha jó megoldást akarnának támogatni kellene a fejlesztéseket, nem tiltogatni azt amiről lövésük sincs."

    Leírtad a problémát. Valamelyik nap vitáztam egy kriptofannal, aki lehülyézett mert nem értem mekkora technológia, meg ebben van a jövő, meg mi mindent kivált stb.
    Aztán 5 perccel később leírta másnak, hogy ő igazából a legvolatilisebb, leghaszontalanabb coinból vásárolt be ami igazából semmire nem jó mert spekulál és azon lehet sokat nyerni....

    A kriptofanok 99%-a önti magából a bs-et, aztán kiderül neki is csak a lambo jár a fejében amit soha nem fog megkapni. Épp azért hiába várod hogy fejlődjön a technológia, nem fognak rá áttérni mert nem arra való, hogy hatékony fizetési alternatíva legyen hanem arra hogy barmok szerencsejátékozzanak. Már most vannak sokkal korszerűbb és hatkonyabb megoldások, de mégis a legelavultabb, legnagyobb tranzakciósköltségű és legnagyobb energiaigényű kriptók a legnépszerőbbek.

    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2022.04.26. 09:39:25