• kvp
    #1
    Azert vicces lenne egy masodik vilaghaborus jatekban a falon egy iphone reklam vagy a kozepkori kocsmaban a coca cola logo. :-D Persze ertheto, hogy penzt akarnak keresni barmivel. Ha szivatni akarnek, akkor a jatek kozben alul a team chat es a health bar tetejere befuto reklamokat hoznam meg be, esetleg a terkep helyen jelenhetne meg egy rovidebb hangos reklamvideo. Meg FPS-ekben a celkereszt alatt veletlenszeruen felbukkano lebego hirdetesek, amiket egy joliranyzott lovessel lehetne bezarni.

    Lehetnek bonuszokat ado reklamok is, pl. ha valaki hajlando multiplayer-ben a karakterenek egy reklamfigurat valasztani vagy a ruhajan reklamokat viselni, akkor kaphat bonuszokat, pl. a mekis egyenruha teljes erteku lovagi pancelnak felelne meg, de ingyen lenne. Ez a game balance-ra is jo hatassal lenne, csakugy mint a pay to win konstrukciok.

    Ismerve a microsoft-ot valoszinuleg meg a toltokepernyokon fognak at nem ugorhato reklam videokat vetiteni vagy ha be akarunk lepni egy jatekba, akkor inditas elott X reklamot kell majd vegignezni hozza. Single player-es jatekoknal pedig ha bemegy a menube vagy pause-t nyom, akkor mar indulhat is a teljes kepernyos par perces reklamblokk.