• factorian
    #2
    "Hamarosan senkinek nem kell majd bitcoin mert nem ér semmit." Több mint 10 éve mondják, összesen 400-500 alkalommal temette el a média és a szakértők a bitcoint. De hátha majd 501. alkalommal igazatok lesz.

    "A net nélkül teljesen használhatatlan lenne. Nem is létezne." Ez az egész világunkra kb. igaz, beleértve a pénzügyi rendszert is.

    "Értéktelen semmi, semmi nincs mögötte" Öh, igen, mint a fiat mögött, nincsen SEMMI. Csak az emberek bizalma. A fiatot viszont szét tudják inflálni a kiváltságosok, a bitcoint nem tudják a korrupt kormányok manipulálni ezért egyre nagyobb lesz a bitcoinban a bizalom. Jelenleg a 15-20% (valós) inflációval ez a legnagyobb probléma a legtöbb ember életében. Mert a fizetésed nem fog az infláció értékével növekedni. De amúgy olyan egyértlemű dolgok ezek hogy egy ovodás megértené.

    "Szimpla számok a számítógépben." ?? Igen mint a digitális pénzügyi rendszerünk. Egyébként a számítógépben MINDEN szám.

    " Míg az emberek meg nyomorban élnek, éheznek, rabszolgabérekért dolgoznak az ilyen rohadékoknak mint aki ezt is csinálja! " És miért élnek a nyomorban az emberek? Pont a korrupt pénzügyi rendszerünk miatt, ami totálisan igazságtalan, pont ezt, pont a szegénységet oldja meg a bitcoin.

    Az a probléma hogy nem érted. Ha foglalkoznál legalább 100 órát a témával, nos akkor se hiszem h értenéd, de legalább kapizsgálnád. 100 óra! Ha nem érdekel akkor ne fektess bele ennyi időt, addig viszont nem tudod miről beszélsz, tehát sztem nem érdemes róla beszélni, de ahogy gondolod.