• kvp
  #21
  Az USA-ban most talaltak egy nagy, nem tul szegeny, ugyanakkor nem vedekezo es nemsokara kissebbsegben levo csoportot, akik tokeletes celpontok a politikusok szamara mint nagy kozos ellensegkep. Ezek pedig a feher angolszasz protestansok. A nemet birodalomban anno a zsidok voltak hasonlo szerepkorben. Mivel kiderult, hogy nem eleg nagy az ellenseg, ezert hozzaadtak az osszes feheret aki nem tamogatja a racial-intersectional elveket. Meg mellejuk meg a kelet azsiaiakat, mert azok meg a feherekhez kepest is okosabbak es sikeresebbek, szoval ok is feherek lettek politikai szempontbol. Mint anno azok a keresztenyek, akiknek volt valahol egy zsido osuk. Igy mar eleg nagy lett az ellenseges csoport.

  Erre epitve a tarsadalom maradek (tobbsegi) reszenek segitsegevel mar egesz sikeresen lehet politikai hatalomra szert tenni. Ez volt a receptje a mostani demokrata kormanynak a kampanyuk soran. Miert fontos ez? Mert sikerult talalni egy eleg nagy csoportot, aki elleneben defininalhatja magat a tarsadalom maradek resze es ez politikai hatalmat jelent. Persze ezen csoportok meg nem lennenek alapvetoen tobbsegben, de mivel a feher lakossag jelentos resze politikailag inaktiv, igy relativ tobbsegbe kerulhettek a demokratak. Azota csak nott a nem feher (europai eredetu) kulturat kepviselo lakossag aranya, a kovetkezo valasztason mar tobb millioval tobb uj demokrata szavazo lesz, teszem hozza, hogy teljesen legalisan, hiszen az USA hatarait eltoroltek, az szavazhat, aki a szavazas napjan ott tartozkodik.

  Egyebkent magukkal az uj elvekkel es a celokkal konnyu azonosulni. Eleg egyertelmu, hogy feher gyarmatositas zajlott anno amerika hoskoraban es mindenki aki nem nyertese a politikai / gazdasagi rendszernek szeretne eltorolni a Mayflower erkezese utan letrejott tarsadalmat es letrehozni egy feherektol es feher (europai) kulturatol mentes uj vilagot. Ehhez igazabol ket fontos lepes van, egyreszt az elit lecserelese feherekrol barki masra (ez folyamatban, elit egyetemekre mar nem nagyon vesznek fel feher vagy keletazsiai diakokat), masreszt a feher tarsadalom megszuntetese. Hasonloan ahogy anno delafrikaban vagy a kornyezo afrikai orszagokban zajlott. Sok helyen mara sikerult elerni, hogy minden europai szarmazasu lakos tavozzon. (vagy az orszagbol vagy az elok sorabol, az eredmeny azonos) A mostani vezeto politikusok ezzel igerik megvalositani az egyenlo tarsadalmat, ahol minden polgar, fuggetlenul a szuletesetol, tudasatol, vegzettsegetol, szorgalmatol vagy barmi mastol teljesen azonos eletszinvonalon el. Persze ebbe nem szamitanak bele a globalis nagytokesek, csak a normal atlagos polgarok. Ezt az egyenloseget igerik egyebkent Europaban az Europai Egyesult Allamokat tamogato politikusok is. Teljesen mindegy hogy tegnap jott valaki afrikabol vagy egesz eleteben szorgalmasan dolgozott, ugyanazt az eletszinvonalat, ugyanazokat a jogokat biztositanak mindenki szamara. Az egyetlen csoport aki ez ellen tiltakozik, azok a feherek. Valamiert meg Europaban is, pedig hivatalosan a feherek mindenhol gyarmatositok, tehat nem lehet joguk semmihez.

  A fenti filozofiat egyebkent nagyon sok feher fiatal is osztja, hiszen egyreszt ezt tanultak egesz eletukben, mar ovoda ota, masreszt igy semmilyen felelosseguk nincs es nem is lehet se maguk, se a tarsadalom iranyaba. Raadasul mindenki tudja, hogy ha nem igy gondolnak, akkor rasszistak lennenek es az moden kifejezessel dupla nem jo.

  A fentiek tukreben az USA-ban a rendvedelem leepulese csak egy jarulekos veszteseg, ami szukseges a tarsadalom atrendezodesehez. A fegyverellenes kormanyzati politika pedig nem az atlagos polgarokat hivatott megvedeni a bunozoktol vagy a fegyverbalesetektol, hanem az uj kormanyzatot az esetlegesen fellazado feher kisebbseg esetleges onvedelmetol. Ezert is volt olyan fontos a zsidok lefegyverzese a masodik vilaghaboru elott, mert egyebkent visszalottek volna amikor a vagonba hajtjak oket. (lasd pl. varsoi gettolazadas) Persze ha a modern nyugati oktatasi reformok sikeresek lesznek, akkor a feherek a vilag minden pontjan, nemhogy fegyvert nem fognak majd a helyi vagy a globalis allam ellen, hanem meg elozekenyen be is csukjak maguk utan a zuhanyzo ajtajat. Ezzel egy szep uj vilagot lehet majd letrehozni, ahol mindenki teljesen egyenlo lesz es mindentol fuggetlenul egyenlo eletszinvonalon el, legyen az egy afrikai ehezo fekete gyerek vagy egy eszakamerikai ehezo latin vagy fekete gyerek, esetleg egy indiai ehezo gyerek. Meg persze ott lesznek a globalista nagytokesek, csaladjaik es szemelyzetuk, akikkel viszont senki nem talalkozik soha (miert te mar lattal valaha is egyet eloben?), tehat igazabol ok ugy elhetnek ahogy akarnak, foleg ha mar nem kell tobbet eroforrasokat pazarolniuk a feher munkasosztaly es ertelmiseg fenntartasara. A tobbieknek meg eleg lesz ha neha kapnak valamennyi elelmiszer segelyt.

  Roviden szolva az, hogy az USA-ban mekkora a fegyveres eroszak nem fontos senkinek, csak az a lenyeg, hogy a mindenkori kormanyzat ellen ne tudjanak vedekezni azok az emberek akik nem tamogatjak az uj tarsadalom letrehozasat. Minden korlatozas csak ellenuk van, a bunozok senkit nem erdekelnek es a kormanyzatban senkit nem zavarnak. Erre a logikus lepes a kormanyzat fegyveres levaltasa lenne, ahogy az alapito atyak javasoltak a 2. alkotmanykiegeszites szerint. Az ugyanis nem a szabad fegyvertartasrol szol igazabol, hanem arrol, hogy mindig legyen a mindenkori kormanyzattal szemben egy kelloen jol szervezett es kelloen eros fegyveres civil ellenallas, amitol a kormanyzatnak rettegnie kell ha nem az emberek erdekeben cselekszik. Ez az ellenallas jelenleg mar nyomokban sem letezik az USA-ban.