• zetortraktor
    #5
    Minden létezőt??? Engem őszintén meglep ez az érzékenykedés. Nem értem, miért nyitnád meg az "Érdekes hírek a téged nem érdeklő filmről" linket? Hátha egy olyan filmről szól, ami érdekel téged? Vagy felmerül benned, hogy "XY előzetese" cím alatt nem XY filmről van szó?. Valamit nagyon félreértesz, max jelentésbeli árnyalatokról van szó.

    Igazából az okát keresem a kiborulásnak. Arra célzol, hogy a "Nem forgatják a The Mandaloriant" cikkre ész nélkül ugrottál (miért is?), de a "Befejeződött a The Mandalorian forgatása" cikkre nem kattintottál volna? Feltételezem, hogy akkor érdekel a sorozat. De akkor miért olvasnád el az elsőt és miért nem a másodikat? És, ha a plusz kattintás a panasz, akkor nem kicsit kontraproduktív a plusz egy kattintás és az esetlegesen elveszett fél perc (olvasás) miatt még plusz párszor kattintani, és előbb 200+ majd 300+ karaktert írogatni, szóval minimum további 5 percet elbukni?

    Csak tippre: a hiszti nélkül több időd maradt volna. Így, hogy világgá akartad kiabálni a dolgokat, sokkal többet buktál, mintha nem tetted volna.