• Sequoyah
    #12
    "A Trump adminisztracio utolso feleveben mar onellato volt"
    Nem volt onellato. Meg a csucstermelesen is tobbet fogyasztottak mint amit termeltek.

    " Biden elso donteseinek egyikevel"
    Melyik dontesere gondolsz? A koolajvezetek? Az mindig is tiltva volt, sosem volt faktor a termeles noveleseben. Egyebkent sem erinti a termelest, csak a szallitast tette voln olcsobba.
    Masik dontese, hogy PUBLIKUS teruleteken csak kornyezetvedelmi hatasok tanulmanyozasa felteteleben lehet furni. Ennek sincs sok hatasa, mert majdnem az osszes termeles PRIVAT foldeken folyik. Es jelen helyzetben is a privat termeles felfuttatasa folyik, es meg sokat novekedhet mielott egyaltalan hozza kellene nyulni a publikus teruleteken levo olajmezokhoz. Hatasa 0.
    De eleg csak a grafikont megnezni a termelesrol. Kizarolag 2020 elejen zuhant, elotte es utana is (Biden alatt is) folyamatosan novekszik a termeles.


    "amerikai dolgozo osztalynak art"
    Ez a legnagyobb LOL. Trump (es az utobbi 2 evtized republikanus vezetese) a vallalkozasokat tamogatta kizarolag, a dolgozok elleneben. Munkavallalok es munkavallalas biztonsaga, a dolgozok egeszsegbiztositasa, a csaladok segitese hogy egy csalados anelkul szulhessen gyeereket hogy fel kelljen adnia az allasat, az mind a demokratikus agenda resze.


    "Ha nem csinal semmit, akkor Ukrajna szepen lassan EU, majd NATO tag lett volna"
    Ez miert lenne csapda. Putyinnak az eg vilagon semmi koze hozza. Kicsit tul sok Putyin-propagandat nezel, amiben a vilag minden tortenese az osszeeskuves resze Putyin ellen.

    "Tehat kijelenthetjuk, hogy Putyin rossz modon reagalt a nyugati nagytokesek gazdasagi gyamatositasi kiserletere Ukrajna teruleten"
    Putyinnak ismet csak semmi koze hozza. Semmit nem kellett volna reagalnia, mert Ukrajna az NEM Oroszorszag, hanem egy masik szuveren allam. Ukrajna azzal baratkozik akivel akar.
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2022.04.04. 19:32:12