• kvp
    #19
    "Amit leírtál, pont azt jelenti, hogy te a generációkon átívelő büntetésben is hiszel,"

    Osszekeversz a brit birodalommal. En abban hiszek, hogy minden nepet hagyni kell nyugton ott ahol van. Az ausztralok mara egy onallo nemzet es nagyon jol elvannak ausztraliaban, mara az a hazajuk. Az ausztral oslakosok is sokkal boldogabbak lettek volna ha nem viszik oda a mai ausztralokat, hanem hagyjak oket beken. Tehat a nepvandorlas nem volt jo dolog regen sem, ma sem az. A regi nepvandorlasokat nem tudjuk visszacsinalni, de ha nem akarunk tobb kulturat kiirtani, akkor a moderneket meg kellene akadalyozni, a hodito haborukkal egyutt. Ezzel egyebkent a kesobbi konfliktusokat es haborukat is el lehet kerulni.

    A magyarok is tobbe-kevesbe egy nemzet lett a 11 eredeti (honfoglalaskor mar csak 7) es a 3 itt talalt, tovabba a kesobb erkezett 2 torzsbol. Plusz jottek meg a kornyezo szlav nepek es a ket german nepcsoport (svabok es szaszok). Ebbol a german nepcsoportok egy resze es az utannuk tobb evszazaddak erkezo roma (szanszkrit: doma) nepcsoport nem integralodott, mig a szlavok kb. 100 eve fuggetlenne valtak. Azaz a magyarsagot az eredeti 1000 evvel ezelotti kb. 16-17 nepcsoport alkotja, akiknek tobbsege azonos kulturaba tartozott mar a honfoglalaskor is. (legalabbis kepesek voltak megerteni egymast, mind a britek es az ausztralok)

    Nekem es a bolygo lakossaganak a tobbsegenek boven megfelelne, ha a modern nepvandorlasok es teruletszerzo haboruk elmaradnanak es nyugodtan tudna elni ott ahol szuletett, a sajat kulturaja koreben. Az afrikai populacios valsagot is az Afrikan kivulrol erkezo gyarmatositas okozta, mind a modern fegyverek bearamlasaval, mind a mestersegesen letrehozott gyarmati allamhatarok meghuzasaval. Ha minden afrikai torzset hagytak volna beken ahol az elmult 10 ezer evben voltak, akkor sem a tomeges nepirtasok, sem a jelenlegi polgarhaboruk nem tortentek volna meg. Es mellekesen most nem aramlana Europa fele folyamatosan a kontinens lakossag foloslege, mert nem is lenne ilyen.

    A mindenki marad ott ahol a sajat nepe van elv tenyleg mukodne, de sajnos ez a globalista gazdasagi elitnek nem erdeke.