• Ellaberin
    #13
    Backup alternatíva, ja. Egy tetves netes levelezőt se képesek megíratni. Összelopkodott ingyenes kódokból, sablonokból milliárdokból összetákolt fogpiszkálókat sikerült eddig csak a nagytesó unokaöccs vérpistikéjének megalkotnia. (Hosszú a sor ezekre, nem sorolnám.O)

    Amik beválnak általában normál esetben alulról induló garázsprojektekből kinövő cégek termékei. (Sajnos mire megnőnek beleesnek abba a csapdába, mint az FB -> a pénz mindenek előtt)

    Ergo se fejtől, politikából vezérelt , se garázsból nem lesz vagy jó program, olyan meg főleg nem amibe bele nem pofázna a politika nyíltan, vagy burkoltan, fű alatt zsírozva a saját érdekeit.

    Az, hogy putin most azzal jól jár, hogy kitakarodnak önként a cégek, szolgáltatások , meg csak neki jó. A totális felügyelet, ellenőrzés és a véleménykülönbség - ergo demokrácia - elfojtása. Ő ebben nőtt fel, ezt verték bele a fejébe a cucilizmus agymosása folyamán és most, hogy szenilis hülyévé vált, vissza akarná állítani a "Központi személyes kultuszt". Sikerülni is fog neki. Visszalöki úgy 30 évet a hidegháború közepébe a világot és akkor körül lesz vége, ha újabb "Berlini falak" fognak ledőlni.

    Sajnos van erre a törekvésre precedens a közvetlen környezetünkben is. Sőt a világ tele van kiskirályokkal, akik nagytöbbsége véreskezű tömeggyilkos, putinnal általában jóbarátok...na abbafejeztem.