• Tetsuo
    #12
    Milyen érv az, hogy ki kezdte emlegetni a zsidókat? :-D Mire akarsz utalni ezzel? Hogy tabu téma? Nekem az igazság a fontos.
    Viszont az alpári szint és a zsigeri utálat a #9-ből árad.
    A "Cromwell-féle Anglia" névleg, látszólag volt vallásos, valójában nem volt keresztény. Az angolok általában sosem voltak keresztények, ahogy pl. manapság a latinnyelvű országok sem, hiába hangoztatják. Az Egyesült Államok konzervatív pártjának és követőinek sincs köze a kereszténységhez, de a magyar kormánypártoknak sincs.
    Általában véve a demokratáknak pedig a demokráciához stb. A ma magukat és mások által is jobboldalnak nevezett politikai tömorülések sem jobboldaliak... Sajnos hamis beszéd és hazug retorika van szinte mindenütt, még a közbeszédben, otthoni családi beszélgetésekben is akár csak az iróniával, szarkasztikus viccelődéssel - hiszen azok is kiforgatott, ellentétes jelentésű közlések. Az emberi környezetet és erkölcsiséget szintén soha nem látott pusztulás sújtja.
    Ma ilyen a világunk. Velejéig romlott. Csak az igazi valláshoz való visszatérés jelentene kiutat, ami képtelenség ugye. Ergo jön a nagy "reset", ami szükséges is, ahogy a legtöbb világvallás jövendöli.