• Ellaberin
    #40
    Hát azt az elitet igen csak megritkította az elmúlt 20+ évben. Ergó aki nem az ő embere volt met egy kis málinkij robotra, ha nem éppen golyót kapott, mint Politovszkaja.
    Putyin csak azokat az oligarchákat engedi-engedte élni, akik a seggét nyalják.
    Nézd meg az elmúlt évek történéseit még Angliában is utána-utána nyúlt 1-2 "ellenséges" oligarchának ilyen-olyan sikerrel.

    A szocializmusban a tömeggyilkos KGB-t vezette. Szerinted milyen ember lehet? Kb. az a fajta, aki az arcodba mosolyog miközben a májadba szúrja a kését.

    És kb. ez az elit is kezd kényelmetlenül mocorogni ahogy látja, hogy a kedves vezetőjük túl lőtt a célon és kb. négy nap alatt visszalökte Oroszországot a 70-s-80-s évek szovjetúniójába. Mert hogy a szankciók itt fognak maradni még a háború után is vagy 5-10 évig, már ha nem égünk el mindannyian egy atompokolban.

    Egyszerűen elment az esze, öregségére rögeszméjévé vált, hogy mindenki ellenség, aki nem vele van. Ukrajna meg ezer oldalról zsíros falat és valóban az utolsó bástyája lehet a NATO ellen.
    Nem vitatom a NATO látható törekvéseit, de most még is örülök, hogy tagok vagyunk, mert, amint lenyomta Ukrajnát már jönne is oda , ahol nincs tagság.
    Mert nincs kétségem afelöl, hogy viktorunk terítené elébe a vörös szőnyeget és szegné a pántlikás új kenyeret sóval.
    Így meg most rághatja a körmét, hogy azelőtt befejeződjön ez az agyrém amielőtt színt kell vallania, mert a kettős játszmának vége és erre a rollerre pont jó öreg elvtársa vlagyimír ültette most fel.

    Még mielőtt, nem édem az ukrán vezetést egy centit sem, a tűzet ők szították azzal a retorikával amivel a kisebbségeit is alázta, de ő sem gondolta, hogy egy elmebeteggel packázik és az meg rak a tüzre nem pedig oltani próbálja.

    Egyedül az ott élő hétköznapi emberek a sajnálandók, mert ők szívják meg, ahelyett hogy mindkettőt eltakarítanák a közéletből. De legalább jó messzire azoktól a hangszerektől amikkel most muzsikálnak és csak reménykedhetünk benne, hogy nem kerül elő a nagybőgő.