• wraithLord
    #4
    Hát belőlem a mobilos játékipar biztos nem fog meggazdagodni. :D Csak 1-2 régi PC-s játék mobilos (androidos) verzióját vettem meg, és azzal se játszottam, mert utálok mobilon játszani.

    5-6 évvel ezelőtt még játszottam natívan mobilra írt ingyenes RPG-kkel, csak meguntam, hogy folyton push notificationökkel cseszeget a játék, hogy mit csinálj, meg mit ne csinálj (mert az eventek real time-ban mennek), és 24/7 azzal kéne szórakoznod, ha ugyanolyan komolyan akarnál vele játszani, mint egy PC-s játékkal. Meg a pénzlehúzás. Tudom, nem kötelező, de ha van rá lehetőség, kinek nem jut eszébe igazi pénzért játékbeli köveket venni, amit aztán beválthat játékbeli aranyra, amiből aztán megveheti az éppen akkor legjobb "lootot", amitől faszább lesz a karaktere.

    Na, hát ennek az állandó push notificationös meg "vegyél ezt-meg-azt" cseszegetésnek mondtam annó nemet, és azóta nem játszom mobilon. A casual (vagy még kezsüölebb) játékokat pedig rühellem. A PC-s játékokat, amit megvettem Androidra, pedig inkább PC-n játszom, nem ilyen miniatűr tapicskolós izén.