• NEXUS6
    #7
    Már megint a csak te fejedben levő álomképeket kergeted.
    Az Autopilot, meg az FSD a neveik ellenére még csak SAE 2. szintű vezetéstámogató rendszerek, és ha vennéd a fáradtságot és felnéznél végre a Tesla honlapjára is és nem csak hasból írnád a hülyeségeidet, akkor látnád, hogy azt írják, hogy a vezetőnek ezek használata során is folyamatosan figyelnie KELL a jármű tevékenységét és a kezének a kormányon KELL lennie.

    Ugye már többször baxogatta a közlekedési hatóság is a Teslát, hogy a vásárló megtévesztésére alkalmas a szolgáltatás elnevezése, amire láthatólag te magad vagy a legjobb példa.

    Mégegyszer, nincs olyan, hogy az Autopilot/FSD önmagában vezet, még azok között a korlátozott viszonyok között sem, ahol ezek működőképesek. A sofőré a felelősség, a rendszer csak tehermentesíti. Hiába próbálod az emberrel szembeállítani ezeknek a rendszereknek a képességeit és kihozni, hogy jobbak mint egy rossz sofőr. Neeem-rosszul látod, úgy kéne megfogalmaznod, hogy egy rossz söfőr az Autopilottal is rosszabbul teljesít, de önmagához képest ő is jobban, mint anélkül. Ezt kéne már megértened!
    De nem reménykedem.XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.02.07. 14:51:05