• Schwarz
    + 15 éves CRT tévém van
    + A mosógépem mondjuk csak kb. 6 éves (és csapágyas, mint az állat), de meg van mellette tartaléknak a 30+-os Energomat is, ami viszont hibátlanul működik
    + Szarvasi kávéfőzőm van, nincs benne kvantumszámítógép, csak egy kapcsoló, egy (kettő) hőkioldó meg egy fűtőbetét
    + A hűtőm 15+-os, termosztátot cseréltem benne 2 éve
    + Az ugyancsak 15+-os mikrót 2 éve kellett cserélni elfáradt magnetron miatt. Természetesen mechanikust vettem, mert nem szeretném 2-3 évente cserélni az elektronikust, mint a tesómék :)
    + A régi számítógépem még meg van (kb 10 éves), mostanában raspi 4-et használok asztali gépnek + még kettő raspi szerver fut, a gépeket főleg a fogyasztás miatt cseréltem le, a gépekben 10+ éves HDD-k vannak, SSD-ben nem bízom
    + 15+ éves VGA bemenetű TFT monitorom van, amiben ugyan a CCFL inverter pár éve beszart, de a csövek helyére ragasztottam fehér LED csíkokat, az inverter helyére meg 555-tel PWM generátort és azóta is ezt használom
    + Van egy 12 éves HP notebookom is, ami hibátlanul működik, akksiról is megy még vagy 3 órát
    + A kocsim is 15 éves és köszöni szépen, jól van