• kvp
    #3
    "Kíváncsi leszek ki lesz az első gyártó aki bevállalja oké ha baleset van mi vagyunk a felelősek mert miénk a technika."

    Google. Mar egy ideje (2018 ota) jarnak a robot taxijaik Kaliforniaban. Ott ugyebar a soforulesben mar evek ota nem ul senki. De van meg par ceg aktiv taxi szolgaltatassal. Kotottek egy jo nagy biztositast ami mindent (is) fedez. (szemelyi felelos nincs, a biztosito fizet)

    "Az életünk legtöbb területét a technika nem szabadabbá hanem kötöttebbé teszi. Mindezt miért? Mert lusták vagyunk már autót is vezetni."

    Hatekonysag. A robotok hasznalata eseten tobb auto befer ugyanarra az utfeluletre es nem kell oket a celok kozvetlen kozeleben parkoltatni (el tudnak menni messzebb, ahol van hely). Tovabba kenyelmes, mert a kocsi kirak a bejaratnal, majd elmegy parkolni aztan ertunk jon amikor kell. Kb. mintha lenne sajat soforunk. Gazdagabb gyerekes csaladok eseten pedig a gyerek (akar egy kisebb is) kaphat sajat autot, ami az iskolaba viszi-hozza. Ez utobbi foleg amerikaban elony.