t_robert#5
Személy szerint simán múlhatott volna ilyesmin az életem már. Igaz régen volt és jöttünk befele a városba a gyorsforgalmi úton a reptérről. Már jó késő volt és elég vacak volt a közvilágítás.(80-as évek közepe) Húzódott befele középre a gyorsforgalmi részre, aki vezette a kocsit és a relatíve sötét miatt csak az utolsó pillanatban vette észre, hogy elkezdődik előtte a szalagkorlát vége. Ezért, hogy ne rohanjon bele elrántotta balra a kormányt. Ami által szembe került már a korlátok közt a szemből érkezővel. Hogy kikerülje a szűk helyen a frontális ütközést visszarántotta jobbra a kormányt és eltrafálta a jobbról a szalagkorlátot. Ami megdobva a kocsit pont elé borította a szemből közeledőnek. Pont borultunk szépen elé. Szerencsére a közeledő kocsi nem fékezni próbált, hanem gázba tiport így pont el tudott suhanni a boruló kocsink mellett még. Ha fékez akkor simán a tetőrészbe csapódik be, ami nem éppen arról híres, hogy felfogja a becsapódó másik autókat. Simán ott haltunk volna meg mind az öten a kocsiban akik bent ültünk. Így egy valaki szerzet egy púpot a fejére miközben totálkárrá tört a kocsink. Máig nem tudom milyen mutatványt végeztünk pontosan, mert mikor sikerült kirugdosni a beszorult ajtókat és kimászni a roncsból ráadásul még ellenkező irányba is állt a kocsi, mint amerre haladtunk. Vagyis nem csak oldalt borultunk 360 fokot, de még keresztbe is vagy 180 fokot perdültünk. Valamilyen 1,5-es leszúrt ridbergert adtunk elő szerintem. :) Na nagyon nem szeretném, ha egy ilyen szituban azért kéne meghalni, mert valamilyen "intelligens sebesség izé" beleugatna a vezető dolgába, hogy nem engedi felgyorsítani, mert akármi. Van olyan szitú, mikor gyorsítani kell leszarva a várost és a sebesség határt...