• defiant9
    #39
    "Semekkora, pár megapixel elég lehet. Jó lencserendszer kell. Meg persze nem 1-2."
    Kérem add meg szerinted hány műhold kell egy műhold mekkora útszakaszt tud lefedni milyen felbántású képet milyen frekvenciával továbbít.
    Tényleg nem érzed hogy totálisan életszerűtlen amit itt kitaláltál?

    "Lehetetlen nincs, csak kreatívnak kell lenni, "
    Lol. Tehát a látható fény EM hullámhossza nem jut át a felhőn. Ez egy fizikai korlát. Erre az a válaszod hogy kreatívnak kell lenni? Lol. Te tényleg nagyon gyermeteg módon képzeled el a világot.

    "Amúgy meg le kell követni a mozgó objektumot "
    Gyak. lehetetlen feladat ennyi párhuzamosan mozgó objektum követése, amikor bármikor takarásba kerülhetnek.

    "A kritikus helyszínek nagy része bőven lefedhető földfelszíni infrastruktúrákkal, "
    Várom a számaid, hány helyszínt kameránál be, ez hány %-al csökkentené a baleseteket? De úgy látom hiába kérem, innentől viszont az álláspontod nem definit, nagyon más az ára ha 1000 kamerát akarnál kitenni mintha 100e-et. Abban az országban ahol még a vasúti átkelők biztonságosabbá tételére is alig van pénz.

    "nehezebben előszűrhető szituációkban gyakoribbak, a veszélyes elemek előzetes kiszűrését ez nem akadályozza más, jobban és gyakrabban észlelhető veszélyes kihágások által."
    Na ennek fuss neki mégegyszer, és próbáld meg magyarul leírni.

    "Megpusztul, de még mindig maradnak működő autóink"
    Elmondtam hogy nem lesz benzined hozzá, mert tönkrevágattad az a teljes infrastruktúrát, meg hogy ez eleve valószíntűtlen . Mi a válaszod erre? Az hogy lesz benzin. Lol.

    "Az a baj amúgy, hogy úgy látom te valamiért nem tudsz, vagy nem akarsz a földön két lábbal járva"
    Na ezt most hagytam abba. Nem is olvasom tovább az agymenésed. Bocs, de nagyon nem vagyunk egy szinten. Gyakorlatilag minden kellemetlen tényt ignorálsz és szajkózol valami ostobaságot, képtelen vagy a racionális vitára. Keress magadnak egy olyan pajtást aki vevő erre az irracionális agymenésre amit itt előadsz.