• zetortraktor
    #6
    Bocsánat, nem poénnak szántam, csak rámutattam egy hiányosságodra: nem azért írták bele, mert nézettséget akarnak javítani, hanem azért, mert valaki 5 vagy 10 évvel korábban megírt egy képregényt, amit adaptálnak a sorozatban a kezdetek óta.

    Szívesen.

    Nyilván lehet hisztizni egy javítás miatt és lehet megköszönni, ez jellem kérdése. (Azt pedig szerintem magad is kitalálod, hogy miért használnak a karakterek olyan páncélt, ami nem egy páncélgyárban gyártottak az apokalipszis közben. Szerintem őket nem zavarja, ha a nagyobb túlélési esély érdekében nevetségesen néznek ki, az írók pedig nem gondoltak arra, hogy lesz, akit ennyire kihoz a béketűréséből a dolog.)

    "Elfogyott, leépült, érdektelenné vált, de Te fogyaszd egészséggel amíg lehet. "

    Ó, tipikus jelenség, amikor a legyőzött megpróbál ellentámadásba lendülni, majd egy nagy luftot rúg, és hanyatt esik:) A különbség kettőnk között az, hogy te nézted a sorozatot, amíg leépült részvétel, ellenben riszpekt, hogy kiszálltál belőle, még ha későn is, mert a jelek szerint komoly nyomot hagyott benned, én meg sosem néztem. Sajnálom, ha ez csalódás, de sosem tűnt túl színvonalasnak annyira, hogy belekezdjek.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.23. 14:24:51