• NEXUS6
    #37
    LOL. Te akkor most min is rugózol tulajdonképpen? :O
    Nem tagadtad a cikkben kifejtett logikát, aggályokat, de még is kijelented, hogy xar az álláspontom, mert nem tudok számokat prezentálni? :O Az az álláspont xar, ami az alapadatok, vagyis Tesla statisztika + összevetve az NHTSA általános baleseti statisztikai adatok fényében kiadja, hogy az Autopilot eredményei hogy értelmezhetők, gyak leszűkítetten, csak az önállóan emberek által produkált statisztikai adatoknak részterületére (gyak autopályán vezetés) értelmezhetően.

    Adjam meg a számokat? Neeem, ebbe mégegyszer nem megyek bele! A fentiek fényében, ha a cikk logikáját nem vitatod, te is ki tudod számolni, meg tudod becsülni. Bár az ilyen irányú képességeid hiányáról, már máskor is tanubizonyságot tettél. illetve, ha ezt megtettem helyetted, nekiáltál alsótagozatos matekfeladvány szintre vinni a dolgokat. És aztán hosszú, hosszú hozzászólásokon keresztül ezen kezdesz el rugózni az alapelvek tisztázása helyett.

    Mert nézzük az alpfeltevéseket. Ugyanis azt se felejtsük el, hogy eleve a kérdésed megfogalmazása, az alapfeltevésed is hibás!
    Az Autopilot, tekintve, hogy nem vezethet önállóan, csak egy fejlett 2. szintű vezetéstámogatási rendszer, az emberek állandó felügyeletét igényli, emiatt a Tesla adatait ismerve sem fogalmazható meg az a kijelentésed: "így is jobb baleseti statisztikákat produkál, mint az emberek", illetve "Tehát a hozzászóló eredeti logikája mentén milyen alapon is engedték az embereket az utcára ha ilyen nagy %-ban hibáznak?" Ezek a megfogalmazások eleve hibásak, az Autopilot NEM alternativája az emberi sofőröknek!
    Tekintve, hogy a Tesla nem 5., hanem 2. szintű jármű ezért olyan nincs, hogy az Autopilot jobban vezet, mint az ember, mindíg az ember vezet! Így ez azt is jelenti, hogy a bekapcsolt autopilot mellett bekövetkező balesetek IS gyakorlatilag emberi mulasztásra vezethetők vissza, mert általában nem vették figyelembe az Autopilot üzemeltetésére vonatkozó korlátozásokat (amiből azért van dögivel), hagyták olyan körülmények között is működni, amire az nem volt alaklamas.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.02.03. 08:55:34