• kvp
    #7
    Ha jol latom a video alapjan off the shelf laptop/tablet akik vannak benne. Tobbek kozott ezert is kellett egyedi, a tobbitol fuggetlen toltoaramkor mindegyikhez. Anno a Tesla roadsterben is hasonlo aksik voltak, szoval abbol dolgoztak amit kapni raktarrol. Ha jol nezem a formula 1-es kers-ek vezerleset kapta (az akkor nagy valoszinuseg szerint vagy sajat vagy Bosch).

    Nagyon mas specialis alkatresz nincs. A vaz normal preselt/hajlitott rozsdamentes acel vaz, a fekrendszer froccsontott aluminium ontvenyekbol all amit kulso cegtol vettek, a kasztni es a belso ter mugyantabol ontott (froccsontheto). A napelem kisteljesitmenyu felragaszthato folias, a muszerfal meg egy vekony lcd, mint amilyen a tomegkozlekedesi jarmuveken is van utastajekoztatasra. Az ulesek design-ja egyedibb mint a kocsi tobbi resze.

    Ez a jarmu is eleg konnyen tomeggyarthato, bar az aksik es a vezerles tomeges beszerzeset meg kell oldaniuk, minden mas a jelenlegi gyartosorokkal is gond nelkul legyarthato. (a muanyag karosszeriaelemek es az ulesek kiszervezheto beszallitokhoz, az alvaz szokasos, a fek/hajtas/aksik pedig siman lehet beszallitoi, a mai kocsijaikon is azok)

    Amin megbukhat az a kocsi puhasaga, ugyanis azert fogyaszt keveset, mert konnyu es azert mert konnyu, sajnos az utkozesvedelme sem merheto ossze egy Teslaval vagy barmilyen modernebb varosi terepjaroval.