• dyra
    #9
    Semmiféle tömegigény nincs. Ezt a média nyomja. A nagyvárosokban a tömegközlekedéssel kell versenyeznie mert luxus körülmények ide vagy oda a dugóban araszolásnál az időd ugyanúgy elmegy.

    Kisvárosokban meg nincs dugó és ha van egy hobbitelked vagy vadász vagy már cseszheted is ezt a kocsit. Tudom ha gazdag vagy lehet több autód is problem solved (környezetvédelem meg amúgy se érdekel senkit).

    Továbbá most is hívhatsz ilyen luxus taxikat vagy Cadillacet. Már abból is látni, hogy ez egy nagyon szűk rétegnek az igénye.

    Én még azt is megkockáztatom a világ legtöbb országában az átlag ezt a cuccot nem tudja megfizetni a fizetéséből és ez nem fog változni a jövőben sem. Illetve annak is aki megtudná fizetni ne racionális erre költeni. Nem ezek az autók jelentik a jövőt. Majd belátják.

    A legtöbb ember olcsó, jó autót akar elsősorban akinek van családja családit. A gazdagabbak is. Vagy olcsó bérlési lehetőséget. Na azokba nem fog beférni az önvezető technológia mert hogy olcsó szolgáltatás nem lesz az biztos.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2022.01.09. 08:27:29