• kvp
    #18
    Amit sokan elfelejtenek, hogy ha minden auto onvezeto, akkor ugyan lehet hogy lassabb lesz a vegsebesseg, de az optimalizalt forgalom miatt az atlagsebesseg megis emelekedik. Tehat ugyan lassabban megy a kocsi amikor mozog, de sokkal kevesebbet alldogal lampaknal.

    Az emberek jo resze ha megtehetne akkor sofort tartana. Egyszeruen nem szeretnek vezetni, csak szukseges rossz. Az onvezeto auto is egy ilyen sofor, csak olcsobb mint embert fizetni erre a celra.

    Onnantol, hogy nem kell vezetni, barmi mast lehet csinalni. Az atagos mai embernek ha van net, akkor mas nem is nagyon kell. Tehat ha a mai atlagos munkaba jaro emberek megtehetik, hogy nem vezetnek hanem a neten lognak, akkor azt valasztjak. Ez tomegkozlekedesen is csak korlatozott mertekben oldhato meg, autot vezetve meg egyaltalan nem. Taxiban, sajat sofor vezette autoban vagy egy onvezeto autoban viszont gond nelkul megy.

    Az utak allapotarol meg annyit, hogy nyugaton megfeleloek es nem fognak a nyugati gyarak a keleteuropai vagy kozepafrikai utviszonyokra tervezni. (azaz de fognak, a toyota hilux es a dacia duster az arra van tervezve)