• repvez
    #17
    ha hadd lássam találsz még érvelésre fogalmat?

    NEm érdekel , hogy milyen érvelés , de kirahadsz egy fél mondatot és azt akarod megcáfolni. azért kiváncsi lennék, hogy ha megkérdeznél bárkit és azt mondanád neki,
    Hogy menjen a kocsival kényelmesen 1 orát lassabban mint amennyivel mehetne vagy elérheti a célját egy kicsit kevésbé kényelmesen 20 perccel elöbb.

    Kiváncsi lennék menynien választanák azt, hogy zötykölödnek onszántan lassabban több idöt csak , hoyg aludjanak vagy filmet nézzenek a kocsiban. Mert bármenynire is lesz luxus a beltér és az egész kocsi ahogy mondtam az uthálozat meg egy kalap kaki .

    Azt nem tudom milyen érvelésnek sorolnád be amit te montál ,de én hulyeségnek, amikor azt hasonlitod össze, hogy valaki bebambul 2-3 mp-et a lámpánál vagy , hogy a teljes utazás alatt csak 90el menjen és több idöt töltsön utazással mint ami ténylegesen szükséges .

    Az amit te leirsz, hogy jot tesz a környezetnek a lassabb utazás is hülyeség. max a villanyautozásnál, de ott meg nem oszt nem szoroz, hogy mennyivel mész.
    Benzin és diezel üzemő autoknál meg miért is jobb ha 40 perc helyett 1 orát megy a motor és azalatt több károsanyagot pufog ki ? ráadásul, 130nál mondjuk 5-6ikban pörög a motor 2500-3000 fordulatot, 90-100-nál meg nem tudsz felkapcsolni igy a kisebb fokozaton többet pörög a motor megint több káros anyag távozik.
    ÉS ez hatványozottabb a belvárosban is, amikor nincs dugó akkor 50el átmehetsz a városon kevesebb időt töltesz a lakók zavarásával mint jhogy 30al cammogva .

    ÉS ezeknél a komcepcio autoknál sose ugy állnak ki, hogy ezt luxusautonak tervezik, hanem , hogy ez lesz a jövö és mindenki igy fogja használni a kocsit. és alább pont fellett sorolva, hogy menyni mindent nem vesznek figyelembe vagy mennyire tévesen terveznek ilyen dolgokat feleslegesen elköltve sok pénzt. Mert legtöbbször ha csinálnak is piackutatást, az nem az átlagembereket kérdezik meg hanem trendeket figyelnek és a designer beleálmodik valami személyes dolgot függetlenül az átlagember igényeitől.