• Ender Wiggin
    #8
    Engedd meg, hogy kifejtsem. Nem a Horizon lopakodási mechanikáját alkalmazzák rengetegen, hanem a Horizon alkalmazza más korábbi játékok lopakodási mechanikáját :-D (példának okáért már az AC Rogue-ban is ez volt cirka 3 évvel korábban - a Black Flagben még automatikus lopakodás volt a fűben, a Rogue-ban már gombbal lehetett aktíválni).
    És míg ez teljesen oké emberi ellenfelek esetén, addig teljesen röhejesen irreális, mikor robotok az ellenfelek. Mert ki hiszi azt el, hogy egy robotnak emberi szintű érzékszervei vannak, főleg, mikor egy szaros mobilteló kamerájáa is érzékeli az IR-tartományt. Ez annyira hihetetlen nekem, hogy nem tudtam beleélni magam a sztori innentől. Ami bármilyen játékról legyen szó, nálam "deal breaker".
    Én próbáltam kedvelni, de a sztori tucatblablabla, untatott, és amikor ez a guggolj le kislányom a sásban, akkor nem lát a robotdínó rész jött, akkor úgy döntöttem, hogy nem szánok több időt rá. Ennyi. Nem kell itt drámázni. Az egész íjászkodás meg megint csak egy nagy LoL.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.01.11. 21:45:07