• defiant9
    #18
    "Aki nem ismeri fel itt a jövő időt, az csak egy handabandázó, "
    Tehát tettél egy múltbéli - ezáltal tényszerűen validálható - kijelentést majd kitaláltál egy jövőbeli fikciót, végül kijelented hogy te csak a fikcióról beszéltél és a múltbéli megállapításod nem képezi vita tárgyát? Lol. A szokásos Tetsuo féle elsunnyogás.

    "Ha a perzsáknak nem lenne esélyük nukleáris fegyverek fejlesztésére vagy birtoklására, az a végüket jelenten"
    Most hogy nincs nukleáris fegyverük most végük van? Nincs. Logikai ellentmondást hadoválsz össze, egy kitalációdra alapozva.
    Ahogy leírtam azért akarták lebombázni őket hogy még távolabb kerüljenek ettől. Erre az USA nem volt hajlandó, ezért szabotázsakcióval oldotta meg Izrael(amit az USA egyébként szintén ellenzett), azonban ez csak addig lesz így ameddig tényleg nem lesznek ott hogyha nem is interkontinentális szinten az USA területét, de a NATO szövetségesekét vagy Izraelét fenyegetik akkor oda fognak csapni. Erre a logikus kimenetelre persze nem tudtál semmit mondani csak ostoba módon elszajkóztad újra hogy legyen atomfegyverük hogy ne bombázzák le őket.
    Ez kb. az mint amikor kitalálod hogy legyen egy bölcs király aki minden kérdést úgy kezel ahogy azt kell(=ahogy te képzeled), de arra a kérdésre hogy hogyan is kerülne a király hatalomra már csak mély hallgatás a válasz. A realitásérzék ami erősen hiányzik a gondolatvilágodból, ezen kellene alakítani, a légvár építés helyett.

    Visszatérve, te mint (elvakult) keresztény hívő, biztonságosabbnak éreznéd a világod ha az iszlám - vallási alapú - vezetés kezébe olyan fegyver kerülne amivel komoly csapást mérhet a keresztények földjére?

    "Kína és Oroszország látszólagos ellenpólusként jelent meg a geopolitikai színtéren"
    Ellenpólus, ez tény. Kína kihasználja ezeket a rezsimeket és a nemezti vagyonukat áron aluli árusítatja ki velük, adóságcsapdába kergetve a cél országokat, míly nemes. Ehhez tapsolnunk is kellene?