• camper
    #40
    Nagydög nem kell neked védened defiant, majd ő megvédi magát. De adalékként annyit elárulhatok, hogy én a facebookról mindösszesen annyit tudok hogy kék.

    defiant: miről beszélsz, milyen taxis? Ott a link, a futószalagon gyártott eheti kamu, ahol szokás szerint a tesla a hős. Mert ha nem teslajuk lett volna hogy a fenében szült volna a nő mozgó járműben, ugye. Mondjuk az nem világos, hogy miért kéne mozgó járműben szülni, mitől az lesz jobb, minta ilyen esetben félreállnál, de hát a mese az mese. És van egy jókora réteg már rég felnőtt ember, aki még mindig a mesékre vágyik. Köztük vagy te is.

    Ezt pedig Elon Musk - és az összes többi hasonszőrű általad az innováció csúcsának hitt cég boldogan használja ki - egy forintot nem költenek reklámra. Ehelyett csak kidobnak egy varázslatos twitter üzenetet arról, hogy a teslát ellopták, de megszökött és magától hazatalált.
    Te pedig áhítattal olvasod ezeket a marhaságokat.

    Ez a gyerek ha tehetné arról is meggyőzne téged, hogy igazából a legjobb az lenne, ha karosszéria sem kéne, elég csak ráülni az akkupakkra. Szerencsére ezt már nem teheti meg, pedig te bőven alkalmas lennél ennek befogadására.

    Itt szólóznál abban a témában is, hogy ez az innováció netovábbja, másolgatnál a tesla.com-ról letöltött pdf fájlok hivatalosnak tűnő sorait, hogy a karosszéria elhagyása miért is annyira úttörő dolog az autógyártásban és hogyhogy erre a remek felvetésre még nem gondolt senki.
    Szerinted az Elon Musk egy zseni.

    Én pedig elárulom neked: egy szimpla kamugép.