• camper
    #36
    Én nem látom egy felnőtt ember válaszát a feltett kérdésre, valahogy ez kimaradt. Véletlenül kivágtad?

    Igazán nem egy bonyolult kérdést tettem fel, bekapcsolnád a kórház felé az autopilotot miközben szül a feleséged hogy körülötte tevékenykedj vagy sem? Sok variáció igazán nincs, vagy bekapcsolod vagy nem. Egy felnőtt ember - jelen esetben te - ezt minden bizonnyal el tudod dönteni.
    Tehát..?

    Figyelj, még gonosz sem leszek, ne legyen a káoszos Budapest - bár Magyarországon is kapható a tesla - legyen bármi bárhol amit te választasz. 20 percen át kell autopilotban mennie az autónak. Ez hangzik el a cikkben.
    Nem gondolod hogy ebből válás lenne? Jó esetben. Rossz esetben pedig - ne adj'isten - dráma.

    Figyu, sajnálom, hogy ezt egy buta és képzetlen taxistól kell megtudnod, de téged a facebookon csúnyán átvernek. Te mindig kiválasztod azt a brigádot akik végig kamuzzák a világot és eszed folyamatosan. Nem csak eszed, hirdeted is. Harcolsz a gyerekért. Azért aki téged átver. Te összekevered a füllentést az innovációval.

    Nekem kell megmutatnom egy felnőtt embernek a fa mögött az erdőt? Milyen termék az ami azt mondja hogy ezt és ezt teljesiti, de bekapcsolni csak saját felelősségre?? Milyen termék ez?
    A samsung tévédnél van egy ilyet kitétel, hogy bekapcsolni csak saját felelősségre mert néha felrobban... van ilyen benne? De ha LG tévéd van nyugodtan bogarászd azt is, abban sem találsz ilyet.
    És olyan videókat sem fogsz a youtubeon találni, hogy az LG vagy a Samsung tv tud repülni. Ezeknek a cégeknek nincs erre indíttatásuk.

    De a teslának van, 10 éve szemeteli tele a netet a füllentéseivel. Nem érted, hogy szimpla átverés? Hogyan kell ezt még elmondani neked hogy megvilágosodj?

    defiant9 aki mindenhol ott van, minden fórumban. Akárhova megyek defiant9 ott szólózik és oktat. Izgatottan túrod a netet hivatalosnak tűnő pdf fájlokért amikből másolod a számodra előnyösnek hitt mondatokat. De így mindegy mi a téma. A téma nem számít, te mindenhez értesz.

    C++, űrkutatás, aranyhal, villamosvezetés, tesla, uber, atomenergia, politikai helyzet és alkotmányjog itt és bárhol a világon, víztorony, minden. Hát van még egy ilyen pali a világon aki ennyi mindenhez ért? Ráadásul ilyen stabilan ahogy itt előadod magad. minden kivétel nélkül tényszerűen.

    Te vagy itt az sg.hu fórumon a fősodor?
    Akkor hadd tudjam már meg tőled, hogy bekapcsolnád e azt a qrva autopilot vagy sem, mert ha nem akkor mi fenén vitatkozol??