• camper
    #28
    defiant igen, jól látod, az amerikai kongresszusnak semmi köze a törvényalkotáshoz.
    És az is egy stabil és felkészült érved, hogy "az ott" nem Polt Péter országa, igaz hogy lövésed sincs hogyan hívják az amerikai legfőbb ügyészt, de még ha tudnád is lövésed sem lenne, hogy ő megfektethető e vagy sem, hisz konkrétan semmit nem tudsz róla (de természetesen Polt Péterről mindent tudsz) de ami biztos a te világnézetedben és megingathatatlan, hogy itt mindenki hülye, de bezzeg "arrafelé" minden rendben van.

    Már ez a megfogalmazás elárulja, hogy lövésed sincs. Arrafelé?? Ember... merrefelé?? Mert az 'arrafelé' feltételezem az nálad Amerikát takarja. De az arrafelé az egész Amerika? Vagy csak Washington? Minden államot? Minden államban minden rendben van és nincs Polt Péter? Vagy mi??
    Ekkora rálátásod van egy teljes kontinensre? És ezt a fórumtársaid eszik is? Bemész minden fórumba okoskodni és mindenhez értesz? Tesla, facebook, uber, amerikai törvényhozás, víztorony, minden. Minden is. Ember hát nem itt lenne az ideje átértékelned magad?

    Az össze tudás amit összeszedtél ezekről a témákról azt mind a facebookról szedted össze. Ott szocializálódsz nap, mint nap és azt tekinted etalon hírforrásnak. Amit az amerikai facebook mond saját magáról. Vagy a teslaról.. Vagy arról hogy ki legyen az Egyesült Államok következő elnöke. Ami még legyen az ő dolguk, de ma már a facebook azt is megmondja, hogy Európában ki legyen a vezető.
    És te mint egy szentírást követed, pár sorral feljebb írtam le erre a bizonyítékot. És még te nevezel engem szűklátókörűnek.

    És el kell szomorítsalak, egy amerikai elnököt már rég nem a botrányai miatt választanak le vagy a teljesítménye miatt választanak meg. Már rég az dönti el kit választanak meg, hogy milyen információkat jelenít meg róla a facebook.

    De egy dologban igazad van, azt be kell lássam. Én vagyok az aki a tesla kamuvideókkal teleqrta netet. Ezt én pakolom fel folyamatosan a netre. 2014 óta. Nem a tesla.
    Ezt mind én gyártom. Hogy miért csinálom még magamnak sem világos - feltételezem egy rajongó vagyok vagy ilyesmi - de az biztos, hogy a tesla cégnek ehhez semmi, de semmi köze. Én tolom fel a videót, hogy a tesla önjáró, hogy így parkol magától, úgy megy a sztrádán, hogy lehet benne aludni is, ezek mindegyikét én toltam fel. Sőt a tesla honlapján 2014 óta villogó feliratot hogy a tesla tök önjáró is én hekkeltem oda.

    A sok ellenvideó, melyek meg azt mutatják be, hogy az amit a tesla immáron majd egy évtizede hirdet magáról köszönöviszonyban sincs a valósággal az pedig mind szimpla gonoszság és ellen üzleti érdek. Az a sok ezres bejegyzés és videó ami erről a témáról született az mind bolondok szüleménye. Mind bolond, nem értenek hozzá, csak feketítik szegény teslat.
    És tudod honnan lehet ezt ilyen bizonyosan tudni? Megírta a facebook.