• end3
    #10
    Tetsuo: "hitvány emberek" -hez kapcsolódva...

    A globális folyamatok szervezéséhez nincsen meg az infrastruktúra. Bármennyire is erőlködnek a "big tech" cégek, ezt a különböző színvonalú lokális erőforrások felhasználhatósága esetlegessé teszi. A helyi lehetőségeket ismerő, elérő, használni is tudó nemzetállami kontroll nélkül, - amit most erőszakos tevőlegességgel akarnak lebontani a "haladás bajnokai", - több száz évre anarchiába sűlyed a világunk. A szervezett bűnözés kiskirályai fognak itt-ott, - majd a maguk módján, - "rendet" tartani.

    A bolygó maga a pokol lesz hosszú évszázadokra. És ezt drónokkal, kamerákkal és MI-vel, - a "háttér" által közvetlenül uralt területeken is, - esélytelen lesz megoldani. Egyszerűen a magáncégek nem érdekeltek a szociális-társadalmi jellegű tömegek igényelte megoldásokban, a fő profiljuk a pénzkeresés volt és lesz.

    A MZP-szerű, "hátteres" közkatonák, - pénzemberek általi, - hatalomba ültetése semmit nem old meg, mert már a megnyilatkozásaik is tükrözik a hozzá nem értésüket, mert csak egyszerűen, a világ helyi folyamatainak teljes megismerését nélkülözve kell globalista parancsokat végrehajtaniuk. Ennek katasztrófális hatását, a "mindenek felett álló háttér" távolsága a helyi viszonyoktól még fokozza. (Kicsit úgy lehet ezt elképzelni, mintha egy idegen, távoli világból ideérkező csapat kezdene uralkodni, aki saját elképzelése szerint próbálná maga alá gyűrni, egységesíteni ezt a sokszínű, egymástól ezer év kulturális távolságra létező világot. És ez a gondolkodásmód sajnos már a brüsszeli adminisztrációra is igaz.)

    Az elképzelésük szerint.., - sok száz év óta folyamatosan, most már 8 milliárd ember munkájából elszívott és felhalmozott óriási pénzek "felhatalmazzák" őket, hogy saját, - néhány ezer ember érdekének megfelelő formára hozzák a földi emberek társadalmát. De tévednek, ez nem fog menni, még jó ha, ezzel a "nagy reset" kísérlettel a közeljövőben ki nem pusztítják az egész bolygót.

    Arról nem is beszélve, hogy az a pénz messze nem az övék, az valójában azoké, akiktől különböző módszerekkel elvették és ma is elveszik.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2021.12.09. 08:38:55