• kvp
    #1
    Ez nem konzol, hanem konzol fejleszto keszlet. Es tenyleges jatekok helyett csak operacios rendszer es streaming service tamogatast (kvazi driver-eket) adnak hozza. Erdekes, de ez a bejelentes nem a vevoknek szol, hanem a termekeket tervezo mernokoknek es az uzleti donteseket meghozo vezetoknek szol arrol, hogy ha akarnak, akkor kezdhetnek termeket almodni a kiadott aramkorok kore. (tehat pl. a Sony kihozhat erre alapozva egy uj PSP-t vagy az ASUS egy uj Android-os ROG telefont vagy valami hasonlo)

    ps: Egyebkent en elso korben egy olyan Android-os telefont tudnek elkepzelni, ami kvazi felpattintos dokkolos. Tehat a sima telefon vagy berakhato egy kontroller formaju tokba amiben az extra hutes van a gombokon kivul vagy ami meg jobb lenne, hogy berakhato lenne egy olyan tokba, amire ra lehet pattintani Nintendo switch stilusban a ket fel kontrollert.

    A 3 konfiguracio ez lehetne:
    - sima Android-os telefon mod
    - extra huteses/aksis mobil tok, rajta a ket fel kontroller
    - hdmi-s dokkolo es tolto allvany + egy kis aksis kozponti egyseg a ket kontrollernek tv-s modhoz, ekkor lehetne akar 2-2 fel kontrollert is hasznalni, split screen multiplayer modban

    A fenti kb. egy nintendo switch tudasat hozna egy Android-os telefonnal kombinalva. A dokkolos modban pedig kulso billentyuzet + eger segitsegevel kvazi desktop gepkent is hasznalhato lenne az Android. Szoval otletem lenne boven, de kerdes mit kezdenek a platformmal a gyartok.