• barretter
    #16
    Semmi metafizikai dologra nem gondolok. Egyszerűen csak arra, hogy tudásunk fogyatékos és kipróbálatlan.

    Tömeges emberkísérlet ez, s hogy milyen hatásai lesznek és nem lesznek hosszú távon azt senki sem tudja, és senki sem biztosítja a fogyasztót semmiről.

    Mondjuk, ha már fiatal korodtól ezt eszed, hova lyukadsz ki 65 éves korodra? A nő aki ezen nő fel, milyen gyereket hoz majd világra? A gyermek, aki már az anyatejet is ilyen kajára építve kapja…? Mind megannyi kérdés és ismeretlen.

    A tudománynak egyszer még a természetes húsokkal sem sikerül dűlőre jutnia, hogy melyik mennyire és mennyiben egészséges, nem egészséges, egészségromboló. És bár nem tud, az emberiségnek mégis van már legalább több ezer éves tapasztalata vele.

    Még a kisgyermekek táplálásának menetrendje és mikéntje is kb 5-10 évente változó cirkusz.

    Nem tanácsos a természettel baszakodni.

    Amíg ez opció marad, ami nincs letolva mindenki torkán, felőlem legyen. Ha egy várandós nő ilyenen él, azért én furcsán fogok nézni. De ha idővel ez lesz a mindenki torkán letolt alap a bölcsődei, óvodai, iskolai étkeztetésben, azt az én gyomrom már sehogy sem tudja bevenni.