• repvez
    #10
    Ha a Vega étrend olyan jo akkor miért probálják a legtöbb kaját ugy izesiteni és ugy kinézni mint egy jo kis husos kaja?
    Gondolom ez sokkal egészségesebb amikor mindent mesterségesen adalékokkal ellitanak elö mint ami valami olyan ami biologialilag növekszik

    ne mondja nekem senki, hogy egy kifőzdében vásárolt olajban tocsogó csirkeszárny egészségesebb ennél.

    DE igen az az olajban ,de inkább a zsirban tocsogó csiba vagy disznohus sokkal egészségesebb ha természetes uton tenyésztik és dolgozzák fel.
    Nem pedig mindenféle szinezo izfokozo és tartosito szerekkel telenyomott szart.
    NEm azért betegednek meg az emberek mert hust vagy szirt esznek, hanem mert meszterséges cuccokkal van tele .
    ÉS nem lenne másabb ez a muanyag látszolag husnak titulált zöldséges valami sem.

    Amugy kiváncsi lennék, hogy mennyivel oldaná meg az éhezést vagy a nagyobb kereslet gondját egy olyan termék amihez növényeket kell termeszteni és ami tudjuk , hogy nagyobb helyet foglal el mint az állattartás és sokkal több is kell belöle, hogy ugyan azt a menyniséget és kaloriát megkapd mint egy szelet hustól.
    Arrol nem is bveszélve, hogy a növények sokkal érzékenyebbek a klimai válltozásokra, és ha bejön egy aszáj vagy egy áradás vagy bármi ami a termést megsemmisiti akkor nagyobb gondot okoz ha márcsak ilyenbol akarják elöállitani az ételt.

    Ez ugyan olyan hülye szemlélet mint , hogy szuntessuk meg a muanyag evöeszközöket meg szivoszálakat és használjunk papir vagy fa verziot belole, mert az természetes és lebomlik. igen ? és a Fák milyen gyorsabn nönek vissza , ha elö akarja elitani belole a termlkeket? az nem fog sehonnan sem hiányozni igaz ?

    Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell a muanyagokat beszuntetni, csak azt, hoyg nem fa alapu termékekkel kellene helyettesiteni .