• defiant9
  #9
  Az javasolnám hogy bölcsebb lenne ha már most behúznád fület farkad és csendben elkullognál, ahogy legutóbbis amikor már annyi önellentmondást hordtál össze hogy te sem láttál más kiutat.

  1. Állításod ez volt:
  "emelkedik a hőmérséklet és amiatt meghal egy ember, akkor viszont valszeg kb. 20 másik nem fog meghalni a hideg miatt"
  Tehát ez egy deltaT hatására bekövetkező 1:20 arányú változást írsz le. A beidézett cikk azonban semmiféle deltáról nem ír. Ezt a hibát már számtalanszor elkövetted egyszerűen annyira egybites vagy hogy az abszolút értéket nem tudod a relatívtól elválasztani.

  2. Hőhullám. Itt láthatóan meg sem próbáltad megvédeni az állításod miszerint a hőhullám mint meteorológiai jelenség a városi hősziget hatáshoz köthető. A kettő egybemosása nettó klímatagadó butaság. A hőhullám hatását egy adott emberi szervezetre csak erősíti az urbanizáció és az ehhez köthető hőszigetek, de létrejöttük attól független.

  3. Állításom az volt hogy a populáció egy részét negatívan sújtja a felmelegedés(figyelj! ez egy deltaT), elsősorban azokat akik sérülékeny, fejlődő régióban élnek és a népesség növekedés is ide koncentrálódik. Ilyen pl. fekete Afrika. Global. Ezen régiókban élők közül relatíve többen lesznek azok akik alultápláltak lesznek mert jövedelmükből nem tudnak kaját venni, klímaváltozás nélkül kevesebben lennének.