• defiant9
    #31
    "Előbb válaszolj erre az egyetlen kérdésre, köszi!"
    Korábban is válaszoltam rá, és ott sem tudtál a végén mást csinálni mint besunyítani. Majd most újra előhozod azt amire már kaptál választ. Ennyire primitív szinten van a vitakultúrád. Összefoglalom neked újra: ez eleve nem tény adat, ez egy számítás, amit te hibásan, gyermeteg módon értelmezel és olyan addicionális eredményt kerekítesz hozzá ami nem a szerzőé. Nincs semmiféle lektorált szakfolyóiratban publikálva, tudományos értéke így kérdéses. Nem kizárható hogy igaza van, csak ezt másoknak is el kell ismerniük, ez nem történt meg.
    Láthatóan nem vagy tisztában a tudomány működésével, és azt hiszed hogy ha találsz 1 neked tetsző számot az szükségszerűen igaz és az egész univerzumnak ahhoz kell igazodnia. Lol. Ez nem így működik. Olvasgass, tanulj egy kicsit, rádfér, mert a nagy a sötétség odabent:
    A lektorált folyóirat esetében a kéziratot kiküldik két vagy három lektornak. Ezek egymástól függetlenül értékelik a kéziratot és küldik meg véleményüket a szerkesztőnek, aki ezekre alapozva dönt arról, hogy közlésre elfogadják a kéziratot, bizonyos feltételekkel fogadják el, vagy azonnal elutasítják

    A twitter oldala publikus, ide maga tette ki az anyagot és mondta hogy várja a kiritkákat, itt megkapta hogy miben hibázhatott, erre már nem reagált.

    "Ne terelj! B+"
    Lol. Te sunyulsz el ismét. A számok kérdése volt előbb ebben a topicban is. Arra nem vagy képes válaszolni, ezért terelődtél el. Hiába, ez a klímatagadás árnyoldala, csak duma megy, a számokkal igazolás már nem, azok sajnos azt mutatják hogy ordas nagy tévedésben és önellentmondásban vagy. (aminek feloldására irtányuló kérdések kapcsán ismét csak zavarodottságot mutatsz, ami valahol érthető, az egy kifejezetten kellemtelen pozíció hogy többszörös önellentmondásba keveredtél, csak azt látod kiútnak hogy elfutsz, ez természetesen megalázó helyez, ez amit most is épp átélsz, újra és újra (és ne gondold hogy el fog tűnni))

    2. Tévedtél, ez a lényeg. Closed.

    3. "Te leírtál egy kijelentést, amiben mint kiderült ezekszerint egyetértünk"
    Tehát az állításom áll, a klímaváltozás árnyoldali kapcsán. És de, amikor emberek valahol éheznek a klímaváltozás miatt az oda tartozik ahova +10% nyi jólét. Closed.