• defiant9
    #18
    "Leíírtam ezerszer, hogy miért hülyerség amit kérsz,"
    Valóban, azzal is bepróbálkoztál egy ideig hogy ilyen módon kullogj el, de végül láthatóan feladtad és elkezdtél sorozatban inkonzisztens számokat, meg ovis szintű aránypárokat bedobni. Miért is tetted ezt ha szerinted értelmetlen? Újabb zagyvaságod. Mellesleg valóban az volt az egyik legszánalamsabb próbálkozásod amikor abba menkültél hogy a visszacsatolás nem számszerűsíthető mert egyszerre ok/okozat. Hát a te klímatagadó szinteden nyilván nem, de egy tudományos igényességű számításban már igen.

    1. "Az egész cikk erről szól, ember! "
    Nem, a cikk nem szól a klímaváltozásról, ahogy mondtam láthatóan képtelen vagy az abszolút érték és egy relatív változás közt különbséget tenni, ezen a szellemi hiányosságodon nem tudok segíteni. Egyszerűen ez már túl bonyolult neked.
    Azt a mondatot kérem ami egyértelműen elírja az 1:20 arányú VÁLTOZÁST. Az hogy hazudozod hogy benne van a cikkben most sem segít rajtad. Egyébként meg a klímaváltozás miatt pl. a gyengülő polar vortex kapcsán éppenhogy nő a sarvidéki hidegbetörések valószínűsége. Az emberek pedig tipikusan ezen időszakokban fagynak meg, amikor a szokványostól jóval hidegebb lesz a környezetük.
    The Texas Department of State Health Services on Wednesday updated its official tally of deaths linked to the historic freeze in February and now says 210 people across the state died because of the winter storm.

    2. Kérem a mondatot ahol azt írják hogy a hőhullám a városi hőszigethez köthető. Ez egy nyilvánvalóan téves ok okozati reláció lenne. A hőhullám (gyakoriságának, intenzitásának) oka a globális klímaváltozás lehet, de a városiasodás nem (max. elhanyagolható mértékben). Te itt megpróbáltad másra mutogatva elbagatellizálni a klíma változás miatti extrém időjárási hatások jelentőségét. Tipikus klímatagadó taktika ez is.

    3.
    Ez volt az eredeti állításom:
    "A Föld elvi szinten el tudná tartani 30 év múlva a teljes populációt, csak a populáció egy része nem lesz képes megfizetni a növekvő élelmiszer árakat."
    Ezek szerint ennek nem mondasz ellent. Akkor tisztáznád min is kezdtél el itt vitatkozni? Nem kívánok elterelődni, egy parttalan téma irányába.

    "A világ amellett, és annak ellenére is hogy egyre többen leszünk, gazdagszik, úgy értve, hogy növekszik az egy főre jutó jövedelem, ergó egyre kevesebb éhező lesz."
    Erre mondtam hogy ennek nincs köze a klímaváltozáshoz, hiba ezt a klímaváltozás pozitív hozadékaként említeni.