LOL elkullogtam volna? Hmmm. szerintem meg 400+ hsz-ig kitartottam, mert tudtam, hogy erre játszasz, hogy mindegy mit írsz, de tiéd legyen az utolsó szó! XD. Közben marhára nem tudtad felfogni azt, amit írtam, bizonyítottam, érdemben soha nem vitattad, hanem minden baromsággal próbáltad elterelni a beszélgetés fonalát. De ha gondolod, szívesen leírom ugyan azt mégegyszer 200. alkalommal is. ;)
1. Nézd meg a cikkben a halálozási adatok és a hőmérséklet összevetését. Ez kockázat szerint egy V/U alakú gőrbe. A hőmérséklet szerinti ideális pont, a leg alacsonyabb halálozás, azonban 22 fok körül van, közelebb az extrém meleg miatti felfutáshoz, mint az extrém hideg miatti meredekebb részhez. Ha az extrém hideg miatti halálesetet veted őssze az extrém meleggel, akkor is a hideg oldal nyer, de csak olyan 1.5X arányban. Azonban a nem extrém de az ideálistól eltérő hideg is növeli a halál kockázatát, és ez a tartomány hatalmas a többihez képest, ide esik a halálesetek nagyrésze. Nyilvánvalóan látszik, hogy amit írtam valószínűleg tartható. Az éves átlaghőmérséklet emelkedés, ami enyhébb teleket jelent kevesebb emberéletet fog követelni ezáltal, mint a nyaranta pár napig megjelenő extrém hőmérséklet.
2. Mi volt a kérdés, azt írtad, hogy hülyeség, ez mióta egy érv? LOL
Nem én próbálom összemosni, hanem többek között te is megtetted!!!! Az hogy a helyileg mutatkozó, a globális felmelegedés nagyságát nagyságrendileg meghaladó, és attól gyakorlatilag független lokális hatást, amit a városiasodás okoz, és egy szintén lokális légköri jelenséget megpróbálod összemosni a globális éghajlatváltozással egy elég szánalmas csúsztatás. Még ha ezt akár meteorológiai szervezetek oldalain feltűnő tájékoztató anyagokban is elkövetik, ez akkor is egy szakmaiatlan húzás.
3.Nekem úgy tűnik, hogy a pontosításod után kiderült, hogy tök ugyan arról beszélünk! XD
Azonban az alapkijelentésemre, hogy a Föld 30 év múlva a CO2 trágyázás hatása miatt +10%-kal több embert tud eltartani, a felvetésed irreleváns, ahhoz minimálisan kapcsolódik!
Szövegértés ugye, meg egy kijelentésre hozzá nem kapcsolódó kijelentéssel érvelni, stb, szokásos D9-es baromságok! :D