• Sydra
    #6
    "Pedig állami beavatkozás nélkül sosem lesz környezetvédelem."
    Pont fordítva van. Állami beavatkozással van csak igazán környezetpusztítás. Valódi környezetvédelemhez tulajdonjog és személyes felelősség kell. Az állam érdekei ezzel ellentétesek. A környezetszennyezés problémája elég nagy átfedésben van a közlegelők tragédiájával.

    "Az, hogy a magyar politikusok ereiben trágyalé folyik, nem feltétlen jelenti azt, hogy Svédországban is ugyanez a helyzet."
    Pedig nagyjából ott is ugyanez a helyzet. Régen jó hely volt Svédország de sajnos lesüllyedtek a mi szintünkre. Az hogy ott MÉG relatív jólét van az az elmúlt 50 év gazdaságpolitikája miatt van.

    "A k. bányászat betiltásával azért nem értek egyet, mert nincs értelme. VPN mögül bányászó embereket csak szúrópróba szerű ellenőrzéssel lehetne elkapni."
    Nem kell a technikai problémákig elmenni. Erkölcstelen betiltani a kripto bányászatot. Épp olyan helytelen betiltani, mint azt hogy te videojátékokkal játssz vagy internetet használj. Neked az a fontos másnak más. Van aki szerint videojátékokkal játszani haszontalan időtöltés viszont civilizációs fontossággal bír kiépíteni egy független és szabad pénzrendszert.

    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2021.11.11. 09:13:19