• Sydra
  #18
  "Az átlag emeber inkompetenns, nem kellene ilyesmibe beleszólnia."
  Mibe nem kellene beleszólnia? A saját életébe? Szerintem az egyéni felelősség a legjobb eszköz a hülyeség kigyomlálására.

  "A kriptó rajongói mint te, számomra érthetetlenek."
  Pont annyira vagyok kripto rajongó, mint számológép vagy kalapács rajongó.

  "Nem zavar, hogy egy vadkapitalista eszközt úgy hájpolsz mintha jótékonysági intézmény lenne?"
  Nemtudom mi az a vadkapitalizmus. Gyanítom valami olyan dologgal van problémád, aminek semmi köze a kapitalizmushoz, vagy a kriptókhoz.
  A kriptó számomra szabad pénz és szabad pénzrendszer. Nem tudja a politikus vagy a központi bank felülről elvenni vagy rongálni. Mindenképp nagy lehetőség mindenki számára, aki megtanulja használni.

  "A nagytőkések pont a kriptókkal lesznek képesek eltaposni az átlagembert"
  Engem a nagytőkések nem zavarnak. Az zavar aki lop, csal, hazudik, erőszakot követ el. Az hogy valaki nagytőkés az semmit nem mond a moralitásáról, vagy a tevékenysége ártalmasságáról.

  "de szabályzás a kell, mert most teljesen szabadjára van engedve."
  Én nem a szabályok ellen vagyok, hanem az állami szabályozás ellen. A kriptóban az a jó, hogy önszabályozó. Minden szerződés automatán végrehajtódik. A szerződések hálózatából kijöne egy teljes jogrendszer.
  Ha te ez mellett bünteted általánosságban a lopást és csalást az ellen én nem tiltakozom, de a kripto használatán nincs mit szabályozni.

  "Az innováció jó, de az átlagembereket védeni kell, mert ilyen hülyék mint te."
  Azért terjed a hülyeség, mert mindenki meg van védve a hülyeségtől. Nincs következménye. Érdekes, hogy én vagyok a hülye, miközben kettőnk közül te nem értesz a kriptovalutákhoz és te nem akarsz felelősséget vállalni a döntéseidért.
  Utoljára szerkesztette: Sydra, 2021.11.17. 17:08:18