Valószínűleg egyszerűbb úgy pénzt keresni, hogy gagyi filmekben pár jelenet erejéig minden teljesítményt nélkülözve csinál valamit relatíve sok pénzért, és az egyetlen elvárás tőle, hogy benne legyen a feje a filmben a marketingértéke miatt... ...egyszerűbb mint egy-egy komolyabb, normális filmben komoly, magas elvárásoknak megfelelve magasan teljesíteni.
Tehát neki ez szimplán egy munka, pénzcsinálás, megélhetés, nem művészi elhivatottság vagy ilyesmi, az egyszerűbb végét fogja meg a dolgoknak (amire a legtöbb ember törekszik általában...). Szimplán oszt, szoroz, és csak olyasmit vállal el, ami a legkevesebb fáradtságból a lehető legtöbbet hozza. Persze ehhez az is kell, hogy az arcával el lehessen adni filmeket, ami nem tudom, meddig fog még tartani, ha sorozatban tolják ki a Bruce Willisszel fémjelzett trágyát. De ennyire nem mélyedtem bele a témába.
Múltkor láttam, hogy az oroszok csinálnak reklámokat vele, amiben már nem is szerepel, hanem rádeepfake-elték az arcát valaki másra, ezzel is keres 1-2 millió dollárt. :D