• NEXUS6
    #28
    Az a meglepő dolog a klímaváltozással kapcsolatban, hogy azon kívül, hogy a klíma változik meglepően kevés az egyértelmű, tudományos konszenzusos és egzakt tudományos tény!
    Namost a klímaváltozással álláspontot foglalni lehet pl. úgy hogy elfogadom azt, és csak azt, amit az IPCC kiad, ami ugyan egy főleg tudósokból álló, de azért tevékenységét tekintve politikai célú, a döntéshozók érzékenyítését megcélzó ENSZ szervezet. És van egy spektrum amiben a legszínesebb tudományos és laikus álláspontok vannak a klímaváltozás teljes tagadásától, az IPCC jelentések bizonyos aspektusainak vitatásáig.

    Ez a homályos megfogalmazás, amit a YT tesz épp úgy jelentheti azt, hogy csak azt zárja ki a rendszerből, aki a totális tagadás talaján áll, illetve azt is, hogy a teljes spektrumot, úgy hogy nyilván közben ők sem szakemberek, sok esetben azt sem fogják tudni eldönteni, hogy ki áll az IPCC kiadványok talaján és ki nem.
    KB, hogy számukra fájóbb példát hozzak, hogy pl. a heterókon kívül a teljes díszes LMQBT társaságot kizárnák valahonnan.
    Na az lenne ám egy világbotrány! XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.10.13. 08:40:36