• Nagybela28
    #25
    Minden hír- és nem hírműsor azzal van tele, hányan fertőződtek meg, milyen korlátozásokat hoznak be, mennyire fertőző, halálos ez a világjárvány. A reggel 8 órás híradó utáni koronavírus körképben pedig bemondják a járvány kezdete, azaz lassan 2 év óta összesen megfertőződöttek számát. Már csak számolni kell! Gyorsan kiderül, hogy majd 2 év alatt, a föld lakosságának 2,98%-a fertőződött meg. A megbetegedettek száma ennél jóval kevesebb, mert a legtöbben észre sem veszik, hogy milyen súlyosan megbetegedtek. Aztán van néhány súlyos megbetegedés és sajnos néhány haláleset is. Az okok elég változatosak. A halálesetek a föld lakosságának 0,009%-a.
    Ezt pedig a hivatalos, hiteles média, közli naponta. Persze ez esetben számok nélkül, mert ezek elenyésző tételek. Ezzel nem lehet riogatni.
    Miért nem teszik közzé a napi haláleseteket pl a szív-érrendszeri, daganatos, stb betegségekben elhunytakról? Sokkal magasabbak a számok.
    De közúti baleseteknél is sokkal riasztóbb adatokat kapnánk. Na ennyit a hivatalos, hiteles, tévedhetetlen álhírekről, az álhíradótól, álmédiától, álszakértőktől!
    Ja és rusnyai ál-latorvos bától!